Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dünyanın, romantik, sözleri

Dünyanın En Romantik Sözleri

Eski 09-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dünyanın En Romantik Sözleri

* Sana Ne Demeliyim BilmiyorumGüneşim Desem Güneş BatıyorHayatım Desem Hayat KısaGülüm Desem Oda SoluyorSana Canımmmm Demeliyim,Çünkü Bu CaN sENınle YaşIyO
* Sen benim içimde kalan nefes,Anlatamadıgım duygularımsın
* kavuşmak ölüm ise hasretin zulüm, elbet kavuşuruz bekle be gülüm, tek sana aittir kanayan şu gönlüm,ben yolumu çoktan çizdim, ya sen yada ölüm,aşkım
* Sen dardaysan ben zordayım, sen ateşteysen ben kordayım, bir gün bu dünyadan göçüp gidersen, BiLKi SENDEN ÖNCE ORDAYIM
* SENI SEVIYORUM! DIYEN DILLERE DEGILSENIN ICIN AGLAYAN GOZLERE INAN
* En büyük felaketler içinde dahi ümidini kaybetme , unutmaki en yumuşak ilik en sert kemiğin içinden çıkar
* Gülmek senin için bir tutku olsun , olurda bir gün ağlarsan o da mutluluktan olsun
* Biliyor musun, seni gökyüzündeki yıldızlara benzetiyorum Ama tek farkın onlardan milyonlarca var Ama sen bir tanesin
* Dün güllerle seni karşılaştırdım Güller güzel ama sen daha güzelsin Bütün vücudumu ateşlere at yansın Ama sadece kalbim kalsın Çünkü içinde sen varsın bir tanem
* Mutluluklar seninle olsun Yanlızlıklar benimle GitAma birgün aklına geleceğim!
* Hani gözler vardır ya sözleri anlatır, hani sözler vardır ya gözleri ağlatır, hani anılar vardır ya değeri geç anlaşılır; bir de aşk vardır ya seni anlatır
* Aşk dudaktan çıkan bir kelimde değil gözlerden akan yaştırMaksat bir sevgili uğruna ölmek değil uğrunda ölünecek bir sevgili bulmaktır
* Seni yüz kişi seviyorsa bilki içlerinde ben de varım Seni 10 kişi seviyorsa onlardan biri benim Seni bir kişi seviyorsa o benim Eğer seni hiçkimse sevmiyorsa bilki aşkından ölmüşümdür!
* Bırakıp gittin beniSeni unuttum sanma, zaman alışmayı öğretti belki ama unutmayı asla
* Ağzımdan çıkacak söz olsan konuşmam, gözümden akacak yaş olsan ağlamam, kalbime hapsettim seni hiçbir yere bırakmam!
* Eğer Bir Gün Adını Anarken kısılırsa Sesim Hasretinden, Kapanırsa Gözlerim Aşkından, Durursa Kalbim Bilki Ben Yanlız Seni SEVDıM
* Bana ' Seni Seviyorum ' diye yalanda söylesen, bu yalanı dünyanın bütün gerceklerine değişmeye razıyım
* Yanlızların adamıyım uyku yok gözlerimde Yanlızların adamıyım başkası yok gözümde Yanlızların adamı seni düşünüyor her gece
* Beni sevmiyorsun diye sanmaki kalbim yetimdir Ölürümde yalvarmam Aşkım Asaletimdir
* Eger birgün gelir beni unutursan,bilki silahim artik belimde degil elimde,ama ici bos,cünkü kursunu beynimde!!!
* YAPRAKLAR DOKULUR,GULLER SOLABILIR,SENI HERKES UNUTABILIR,BEN ASLA!
* Sana gelemediğim gün,bilki öldüğüm gündür!!!
* Akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğime,varsın deli desinler,dünyalar benim olsun
* Deniz kumlardaki izleri siler ama hiç birşey kalbimdeki sevgini silemez
* Gül nedir ki? Solup gider Gün nedir ki? Gelip gider Ateş nedir ki? Söner biter Ama sana olan sevgim sonsuzdur, ancak mezarda biter
* Biliyorum Sen GüneşSin Etrafında Binlerce Gezegen Var, Ama Sende Biliyorsun Ki Ben Dünyayım Ve Bir Tek Bende Hayat Var
Emeğe saygı +rep kendi elimle yazdımAma alıntıdır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com