Bildiğim; Kocaman Bir Sızı Olduğun Sol Yanımda. |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bildiğim; Kocaman Bir Sızı Olduğun Sol Yanımda.![]() Say ki hiç gelmedim, Say ki bir rüyaydım , bittim ![]() ![]() ![]() Bildiğim; kocaman bir sızı olduğun sol yanımda ![]() Söylesene ![]() ![]() Bilseydin yinede gider miydin ?![]() Ellerim donuyoo Fikrim donuyoo Bana neler oluyoo Anlaşılmıyoo İçimden gitmek geliyoo Küsüp kalmak geliyoo Ağlamak geliyoo , gülmek de geliyoo Bana noluyoo =/ (?) ![]() ![]() Öyle ya noktaya yaklaştığını hisseder bazen insanGeriye gitmek istesede sürükler durur zaman ![]() ![]() ![]() Ve " son " gelir,bulur,vurur ![]() ![]() Seni unutmaya gidiyorum ![]() Yolum uzun, biliyorum ![]() Düşünüyorumda ![]() ![]() Herşey kolaylaştıkça hayat çekilmez oluyor aslında ![]() ![]() *Başı-sonu sen sandığım bu yaz[g]ıda,satır arası koca bi yalnızlık düştü payıma ![]() ![]() Koca bir yalnızlık ![]() ![]() ![]() Ve [Üye olmadan linki göremezsiniz ![]() Alemin En Akıllı Manyahlarına katılmak için ERİNMEYİN TIKLAYIN Pişman Olmayacaksınız![]() ![]() ] k ö r olmakmış![]() ![]() Senden b[Üye olmadan linki göremezsiniz ![]() Alemin En Akıllı Manyahlarına katılmak için ERİNMEYİN TIKLAYIN Pişman Olmayacaksınız![]() ![]() ]asına![]() Şimdi ![]() ![]() ![]() Özlüyorum tek kişilik kalabalığını ![]() ![]() ![]() Ellerimin titrekliği, izlerinin silinişinden ![]() Ve donukluğu cümlelerimin![]() Gözlerimse ![]() ![]() renksiz bakıyor artık![]() ![]() Üşüyorum sensiz ![]() ![]() ![]() Yanıyorum da ![]() Aşk mı bu? /Meğer ben sadece sensizken yalnızmışım , bu yüzden-miş şimdi bu 'tek başına'lığım ![]() ![]() / *** Bir gün baksam ki gelmişsin ![]() ![]() ![]() Ne yüzünde bir gölge , ne dilinde sitem var Tozlu pabuçlarını gözlerime sürmüşüm Benim olmuş dünyalar ![]() ![]() ![]() *** Noktadan sonra büyük harfle başlamadı hayallerim Üç noktaları getirdi beraberinde hayal kırıklıkları![]() ![]() Biter sanmıştım,bitmedi![]() ![]() Ünlemlerle sarsıldım durdum ![]() Paranaaa içleri hep anlamsız kaldı, yokluğunda ![]() ![]() ![]() Altını çizebilecek mutluluklara demir atamadım çok zaman ![]() Sonra ![]() ![]() ,,,Virgüllerle / benzer acılar yaşadım ardı sıra /Sen bilmezsin ama ![]() ![]() ![]() Yokluğunla Noktalandım en olmaz anda ![]() ( )
|
|
|
|