![]() |
'Gitme'' Deme. Gözümde Büyüdüğün O Yerinde Kal |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 'Gitme'' Deme. Gözümde Büyüdüğün O Yerinde KalKalbimde hızlı bir hareket Kulağımda meşgul sesi Dudaklarımda adın Düşlerimde bir çocuk ![]() ![]() ßirgün sєn Gєçmiş zamandın ßєnse Yanında anLamLarın ![]() ![]() ![]() sєsLєndim öLümє öLüm duyupta ßєni Seçmєdi ![]() ![]() Siyah beyaz bir film gibiydin herkes uyurken izlediğim Sevgilim benim çok özledim Her zaman gitmek istediğim tatil yerleri gibiydin Dergi sayfalarında hiç gidemediğim beni bitiren dünyanın içindeki hayat hayatın içindeki zaman zamanın içindeki ben ! “ Sen bana ait olmasan da ben sadece senin yüreğine aitim… Sadece senin sevdiğin bu yüreği “ senin yüreğine “ gömüyorum senden başka kimse sevmesin diye ![]() ![]() ![]() Géç kaLmı$lığımın öfkési Yaptığım hér hatanın sébébi Gördüğüm rénkLérin én güzéLisin biLiyorum Çıkar béni bu karanLıktan Yitip gidiyorum ![]() ![]() “ gözLerinin içine bαşka hαyαL girmesin ![]() ![]() bαnα αit çizgiLer dikkαt et siLinmesin ![]() ![]() Bu kez belki (ilk ve son kez ![]() ![]() ![]() Eyvallah Sevdigim … ‘’Beni yarı yolda mı bırakıyorsun ?’’ deme…Sus ! ’Gitme’’ deme ![]() Gözümde büyüdüğün o yerinde kal… ![]() Her defasında senin söyledigin gibi güzel bahanenle bitireyim bu aşkı … İnsan bazen kaybolmak ister ![]() kendi kendine kalmayı özler ![]() Hayaller kurmayı sever ![]() Gerçekler bazen az gelir Bu dünya bazen dar gelir Bu hayat boş gelir aaaifLi bi qün ![]() Yinede aaaifLi bi qün ![]() ![]() Daha az seviyorum seni Giderek daha az Unutur gibi seviyorum Azala azala Aramızdaki uzaklığın karanlığında ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|