![]() |
Sensiz Geçen Günlerin Kazası Yok Be Sevgili.! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sensiz Geçen Günlerin Kazası Yok Be Sevgili.!Sensiz Geçen Günlerin Kazası Yok Be Sevgili ![]() ![]() * İçin güneşlerle dolu doluydu, Önce gözlerine gelirdi bahar ![]() ![]() ![]() * Birini sevmişsindir geçen yıllarda, Açık bir yara gibidir hala, Hala çok özlersin onu ağlayamazsın * O uslanmaz inadın yarısı sen diğeri ben olduktan sonra, Serüvencin seni nasıl olsa nerede olsa bulur ![]() * Ateşler taşırım sevdalarıma, Sözüm yemin olsa özüm aşk olur ![]() ![]() * Kendini bana beni yollara sürgün etmeden bil ki, Mavi düşlerine sardığın o acar delikanlı, Seni ve aşkını zehir bir yürekle kuşandı ![]() ![]() ƒєℓαкєтιη вιя ιуιℓιgι ναяѕα σ∂α нαкιкι ∂σѕтℓαяιмιzι тαηιтмαѕι∂ιя ![]() ![]() "єgєя вιя уєя∂є кüçüк ιηѕαηℓαяιη вüуüк göℓgєℓєяι σℓυѕυуσяѕα σяα∂α güηєѕ вαтιуσя ∂ємєктιя" "gєçмιѕє ∂öηüк кєѕкєℓєяℓє уαѕαмαктαηѕα, gєℓє¢єgє ∂öηüк вєℓкιℓєяℓє уαѕαмαуι тєя¢ιн є∂єяιм ![]() "ηєƒѕιηι ѕαвяєтмєує αℓιѕтιяαвιℓ∂ιуѕєη σηα zαƒєяℓєяιηι мüנ∂єℓe ![]() ![]() "gєяçєк ιℓєяℓємє ιℓєяι¢ι σℓмαктαη ∂єgιℓ, ιℓєяℓιуσя σℓмαктαη мєу∂αηα gєℓιя؟ " "ιηѕαηℓαя ѕιz∂єη єℓєѕтιяι ιѕтєяℓєя; αмα ∂υумαк ιѕтє∂ιкℓєяι öνgü∂üя ![]() "нαуαтι ѕєνιуσяѕαηιz, zαмαηιηιzι вσѕα gєçιямєуιη ![]() нαуαтιη тα кєη∂ιѕι∂ιя'' ![]() "уαѕαм gєяιує вαкαяαк αηℓαѕιℓιя, ιℓєяιує вαкαяαк уαѕαηιя ![]() "∂σѕтυ ∂α ѕєνєяιм ∂üѕмαηι ∂α ![]() ∂üşмαη ö∂єνιмι göѕтєяιя ![]() ![]() ![]() кєşкє ѕöz¢ügü уєяιηє, вιя ∂αнαкι ѕєƒєяє ∂ємєуι ∂єηє ![]() güηєşє вαкαяѕαη göℓgєℓєяι göяємєzѕιη ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|