![]() |
Yetişiyorm Koşar Adım Yanlızlıqma |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yetişiyorm Koşar Adım YanlızlıqmaSonra duruчorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KiLit vuruчorum diLime ![]() ![]() ![]() ![]() " чan! " diчorum içime! ![]() ![]() ![]() Ve " Daчan! " diчorum gönLüme! ![]() ![]() ![]() " Herkes mutLu oLsun! Sen daчan! ![]() ![]() Sensiz de denizi seyredebiliyorum Hem dalgaların dili seninkinden açık Ne kadar hatırlatsan kendini boş Sensiz de seni sevebiliyorum Sonbaharda yaprakLarı döküLen ağaçLar gibiyim Benimde umutLarım döküLdü! Son bi yaprağım kaLdı güçsüz dallarımda Simdi tek çabam onu büyük fırtınaLara karşı korumak! qéri dönüşü oLmayan bir tünéLdéyim oyunun adı hayat başroLdé bén yardımcı oyuncuLar séwqi aşk acı qéçmiş ![]() ![]() sénaryo konusu hérşéyé raqmén mutLu oLma sanatwé oyun bitti ![]() ![]() pérdéLér indi ışıkLar söndüyoruLdum artıq ![]() Ah şu cevapsız sorular Neden gelirler aklıma Labirent misali Sonsuz bir oyun sanki Ya herşeyim ya hiçim sorma dünya ne biçim * Kalemden yapılmış hayatımın Ucu bitti bu sefer Dayanamıyor artık Kırılıyor tükeniyor yavaş yavaş ![]() ![]() *e* Ben şarkımı söylerken istersen sesi açarsın İstersen kısıp bunu da yok sayarsın Kim bilir belki gülümser belki ağlarsın Yüreğimdeki sesleri susturamazsın * ^^ hayat denilen şey bir ipin ucunda kaybedilenler gelmiyor bu oyunda* Yetişiyorum koşar adım yalnızlığıma ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|