Sözlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr* :) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sözlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr* :)Ne qüzeLdiK seninle ben Taki sen qidene kadar Bakışırdık çoqu zaman![]() Ben senden qözlerimi alamazdım Yanında qeçerken hayat dursun isterdim![]() ![]() qüLüşürdük Biz qözlerimizin İçine bakarak Ama Kimse anLamazdı qüldüqümüzüÇünkü biz yüzümüzde qöstermezdik tebessümü ![]() ![]() Kalplerimiz bir di bizim mutLu oLduğumuzu burdan anlıyoduk ![]() ![]() Her qeçen qünde Biraz daHa baqLanıyoduk birbirimize ![]() Her qeçen qün biraz daha çoğalıyodu hayallerimm ![]() Ama birqün Sen bana o kadar büyük hayal kırıklığı uğrattınki giderek Artık hayaL Kuramıyorum Düşüp kırıLcak diye ![]() ![]() ![]() ![]() Acaba beni Düşündünmü beni bi kere bile oLsa? Sévdinmi bi an biLé oLsa acaßa? ![]() ![]() Bn Séni 1 kere Düşünmedim Bén seni 1 an sevmedim Bén seni ömür boyu düşündüm ömür boyu sevdim ![]() ![]() ![]() Seni nedensizce sevdim ![]() ![]() Bén seni 1 saat deiL her dakika özledim Oysa ![]() ![]() Sén bni hiç özlemedin çünkü beni Hiç sevmedin Çünkü akLında , kaLbindede o varDı ![]() ![]() Yanlız akLında kaLbindede deqiL Ona oLan aşkın bütün bedenini Ruhunu sarmıştı Tıpki Bnm sana oLan aşkımın RuHumu sardıqı qibi ![]() ![]() ![]() ßen giderken ßoşLuğum KaLpte KaLır Yerimide çok az ki$i aLr Daha doğrusu aLmaya çaLı$ır ßen hayatında VarLığımLa KaLßini ısıtırken! ßazıLarıysa ben çekip gittiğimde ßedenLeriyLe Yatağını ısıtır Bénim qibiSini buLaMazSın DémiyoRum Bénim qiBi buLurSun ama ![]() Bénim qibi Sévén Zor buLurSun![]() üzüLméYé qerK yok Bén senin qibi Çok buLurum SénDén bir Sürü var Bi dıŞarı çık Bak![]() Sén Sokak LambaSı qibisin Hér 2 DaKikaDa bi Sénin qibiLérLé KarşıLaşıYorum![]() ![]() !![]() ![]() ![]() Aşk diye birşey yoktur ![]() Yürekten Kalpten sevmek sadece mecaz anLamda bi cümledir ![]() Kalp sadece kan pompalamaya yarayan bir orqandır ![]() Aşk insanLarın kurduqu saçma bir kelimedir Acıçekiyorum diyosun![]() Sén acıçekmiyorsun Acıçektiqini sanıyorsun acıçekmiyorsun saDece hiç birşeye deymiyecek biri için kendini yıpratıyorsun Bende sevmiyorum çünkü aşka inanamıyorum Oda beni seviyor mu diyorsun?![]() o Sénin aşkını sevmiyor senin aşkına sahip oLmak istemiyor o Sadece senin bedenine sahip oLmak istiyor aŞkla beden , Beqenmekle sevmek aynışeymi sence?Diyorsunki onun için ölebiLirim buda onu sevdiqim kanıtı deqilmidir?![]() Béncé sen sevmiyorsun ![]() Ölmek için bahane arıyorsun![]() bende sevmiştim Yada seviyorum sanmıştım ![]() Tamam Bnde bnde seviyorum , aşka inanmasamda ![]() ![]() 'Hérşéy KarşılıkLı derLér Péki sen Bénim aşKımın KarşıLıqını Nédén verMiyorSun? ![]() ![]() Sén nerden biliceksin her geceye seni katıp aqLamayı Sén nerden anLıcaksın benim seni deLirler qibi sevdiqimi Sén nasıL kavrayacaksın o kaLbinle sana olan aşqımı S én nasıL bakıcaksın qözLérime , başkasına 'Sévqilim' derken Peqi ; Bénim içim nasıL acımıcak sen başkası için yanarken! ![]() ![]() ~ Ne çok sevmistim seni ben , qidişinle parçalandı yüreqim Yerine baŞkalarını koymaya çaLıştım ama her defasında sen qeldin aklıma herqün yerine başkasını koyuyorum avutuyorum kendimi 'o qitti sen artık onu sevmiyorsun' diye ama bunu sölerken o kadar içim yanıyoki qidişinle öldüm asKım qidişinle bittim Yüzüm qüLüyor ama içim Kan aqLıyor Herkes yüzümün qüLdüqüne baKıyor hiç üzüLmüyor diyor ama içime bi baKsaLar![]() qünler qeçtikce bitiyorum yavaş yavaş her sensizliqin qününde Her sabah yeni bir umutLa kaLkıyorum beLki qeLmiştir diye ama Her defasnda bi qün öncesindeKinden daha çok yıKıLıyorum Daha Çok hayaL kırıkLığı yaŞıyorum En Çok neyden korkuyorum biLiyormuSn? Yüzünü qörmedikçe seni unutmaKtan senide qeçmişe qömmekten senide bir rüzqar qibi qörmekten Ben senin hayatımdan esip qeçmeni istememiStm hiç bir zaman ama Sen , Hani Kış qeLir beKlersin ya kar yaqSın diye yAqmaz Snra Yaz oLur İşte bnde BekLiyorum qeLirsin diYe ama qeLmiyorSun Snde qeçmişte KalıyorSun ve yeni biri qeLiyor yerine Ama tek farkı var kış seneYe bi daha oLur ama sen benim hayatımdan çıKarsan birdaha Dönemezsin![]() ~![]() |
|
|
|