5 Acılı Söz |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
5 Acılı Söz1 aşk bi sabunsa yıkanalım arkadaşlar2 Birgün elimde kapına bir gül ve silah ile geleceğim ya o gülü alıp benim olursun yada silahı alıp beni vurursun![]() ![]() 3 Küçük bir çocuğun en masum baskışları gözlerimde ve sana duyduğum aşk yıkık dökük bir çare![]() ![]() Çok karanlık seçemiyorum gerçekleri ama biliyorum derdim AŞK![]() ![]() ! Cesaretim var bir çok şeye ama asla yok sana dön demeye![]() ![]() ben razıydım herşeye,seninle olmaktı tek amaç![]() ![]() Gel deseydin düşünmezdim Şimdi ben o eski ben değilim Artık gülemiyorum kadere gamzemi Görmeyeli yıllar oldu![]() ![]() Ağlamak çok sıradan artık yeşiller hiç bir şey ifade etmiyor![]() ![]() Senle gezdiğim baharlar kış şimdi ve feryat fiqan sabahlar![]() ![]() yokluğunun acısı bitmiyor hergün başka bir anıyla bir kez daha saplanıyor kalbime![]() ![]() yüzümdeki çizqiler umrumda değil Zaten onlar değil derdim Zavallı bir başrol oyuncusuyum konu sen ve derdim AŞK![]() ![]() Işık istemiyorum seni görmeyeceksem Kimse kurtarmasın beni bu karanlıktan,kimse sarmasın kanayan yaramı,unutturmaya çalışmasın sakın! Hayat benim için bitti gelirsen haberim olsun yukarıdayım Nefes senden ve derdim AŞK![]() ![]() !4 Bir kemik iki defa kırılmaz BİR KEMİK AYNI YERDEN İKİ DEFA KIRILMAZ![]() ![]() ![]() ![]() BİR KEMİK AYNI YERDEN İKİ DEFA KIRILMAZ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 5 HAYAT BÖYLEDİR İŞTE HEP KIYAMADIKLARIMIZ KIYAR BİZE![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|