![]() |
Fizik Öğretmeni Ve Aşk Mektubu |
![]() |
![]() |
#1 |
TiFus
|
![]() Fizik Öğretmeni Ve Aşk MektubuBir Fizik Öğretmeni Ve Aşkı FOTON TANEM Soygaz gibi saf, kristal örgüsü kadar güzelsin sevgilim ![]() Coulomb kuvveti kadar çekici magnetik alan kadar etkileyicisin ![]() Seni gördüğüm zaman kalbim harmonik osilator gibi titreşiyor ![]() Kendimi sana sızma uzaklığı kadar yakın hissediyorum ![]() Sana karşı bir kondansatör gibi sevgi yüklüyüm ![]() Merkezcil kuvvetin etkisiyle etrafında dairesel bir yörünge çiziyorum ![]() Gözlerin siyah cisim gibi ışımakta, saçların rüzgarda dağınımlı bir ortam gibi davranmakta ![]() İnce yapı sabiti kadar zarifsin sevgilim ![]() Aynı fazda beyin dalgaları yayınlıyoruz ve bu dalgalar üst üste gelerek süper position yapmakta ![]() Seninle birlikte vektör uzayını seyrederken beni kara delik gibi kendine çekiyorsun ve seni bir vakum pompası gibi öpmek istiyorum ![]() Sen de benim Kiss Me! türevimi al ![]() Sana aşkımı fotonla yolladım fotonumu soğurdun, karşılığını emisyon olarak bekliyorum ![]() Sensiz geçen her an yarı ömrümü kısaltıyor ![]() Beraber optik yolda yürürken elinden tutmak ve dipol etkileşmesi yapmak istiyorum ![]() Bana ne zaman ihtiyacın olursa ışık hızıyla sana geleceğim ![]() Ek te sunduğum halkasal cisimle sana kovalent bağ kurmayı teklif ediyorum ![]() Cevabını mezonlara yükleyip işık hızıyla yolla ![]() Olumsuz cevabın beni Wien köprüsünden atmaya sevk edecektir ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Fizik Öğretmeni Ve Aşk Mektubu |
![]() |
![]() |
#2 |
AKDNZ91
|
![]() Cevap : Fizik Öğretmeni Ve Aşk MektubuGüzel paylaşım ![]()
![]() |
Cevap : Fizik Öğretmeni Ve Aşk Mektubu |
![]() |
![]() |
#3 |
TiFus
|
![]() Cevap : Fizik Öğretmeni Ve Aşk Mektubuteşekür ederim |
![]() |
![]() |
|