Şehitlerimiz Anısına |
|
|
#1 |
|
ysnkrks
|
Şehitlerimiz AnısınaArkadaşlar hep eğlenceli şeyler paylaşıyoruz biraz da ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İşte bir şehit annesi ![]() sadece bir güL yeter anLatmaya ![]() BeLki herşeyden habersiz ![]() ![]() ![]() ![]() Akan gözyaşLarı ![]() ![]() ![]() ![]() saygıyLa seLam ![]() ![]() ![]() ![]() Vatan sana canım feda ![]() ![]() ![]() ![]() ve hepsi bunun için
|
|
Cevap : Şehitlerimiz Anısına |
|
|
#2 |
|
Gözyaşı
|
Cevap : Şehitlerimiz AnısınaPaylaşım için sağol
|
|
#3 |
|
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : Şehitlerimiz AnısınaNe mutlu vatan uğruna şehadet şerbeti içenlere Herkese nasip olmaz bu güzel ölüm Her ne kadar yaksada cigerimizi onları gencecik yaşta toprağa vermek,şehitlik mertebesi Allah katında derecesi büyüktür Allah rahmet eylesin![]()
|
|
#4 |
|
Gözyaşı
|
Cevap : Şehitlerimiz AnısınaŞehit olmak bi yana çocukları karısı kızı va anneler bu acıyla yaşıyorlarya ömür boyu en çok ona üzülüyorum
|
|
#5 |
|
delishhhh
|
Cevap : Şehitlerimiz Anısınane uğruna şehit oluyorlar bu vatan uğruna şimdi o topraklar uğruna şehit oldular ama o topraklar yakında kalmayacak kürdistan hayalleri ile yaşıyor bazı insan dışı yaratıklar ve iktidarın sesi hiç bir zaman çıkmıyor ![]() ![]() o topraklar elimizden alındığında ne olacak bu şehitlerimize ahirette nasıl hesap vereceğiz ben en çok bunu merak ediyorum hepimize görevler düşüyor arkadaşlar bu vatanı korumak vatan uğruna ölmekle yetmiyor sağ iken birşeyler yapmak gerekiyor![]() ![]()
|
|
|
|
#6 |
|
TiFus
|
Cevap : Şehitlerimiz AnısınaELLERİNE SAĞLIK gurur onur ve üzüntü veren resimler
|
|
|
|
#8 |
|
TiFus
|
Cevap : Şehitlerimiz AnısınaÖlenlere Rahmet Geride Kalanlara Sabır diliyoruz |
|
|
|
#9 | |
|
ysnkrks
|
Cevap : Şehitlerimiz AnısınaAlıntı:
sana katılıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|