![]() |
İşte Size Azmin Zaferi |
![]() |
![]() |
#1 |
siLveRghoSt
|
![]() İşte Size Azmin Zaferi![]() Nick Vujicic Diyorkı : Are You Going to Finish Strong? Hayatta ne kadar bos seyleri kafaya taktigimizi ve ne kadar gereksiz yere dertler edindigimizi en onemlisi bunlarla savasmaya calisirken ne kadar da bencil ve iradesiz davrandigimizi gosteren bir video ![]() ![]() ![]() insanın normal hayatta sahip olduklarının farkında olmadığını gözler önüne seren ve azmin elinden de bir şeyin kaçamayacağının ispatı olan video ![]() hiçbir derdi olmadığı halde salak mevzuları dert edinip çok sorunluyum triplerine giren insanlara özellikle izletilmeli ![]() müthis bir video ![]() ![]() >>Buradan<< Kod:
Turkce cevırısı Her insan hayatta zaman zaman bu derece umutsuz olduğu zannedilen durumlara düşebilir; Hatta tekrar ayağa kalkabilmek için her türlü imkan ve enstrümandan yoksun da kalabilir… Şimdi sizlere soruyorum diyor: - "Ben 100 kere tekrar ayağa kalkmayı denesem ve 100'ünde de başarısızlığa uğrasam, tekrar ayağa kalkabilme konusunda tüm umutlarımı yitirmeye hakkım veya şansım var mı?" "Yani artık sizce 101. Seferi hiç denemeyi dahi düşünmemeli miyim? Maalesef benim öyle bir şansım yok; yaşamımı devam ettirebilmek için ne yapıp edip tekrar ayağa dikilmek zorundayım! Ne yapıp edip kendime ayağa kalkmak için bir destek noktası hayal etmek bunu OLUŞTURMAK zorundayım… İşte şimdi yapacağım gibi… |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : İşte Size Azmin Zaferi |
![]() |
![]() |
#2 |
seyito
|
![]() Cevap : İşte Size Azmin ZaferiHelal olsun bu adama yemin ederim söylediği sözlerden ve gösterdiği çabadan gözlerim doldu ![]() Bizim sağlığımız yerindeyken bile bu kadar azim göstermiyoruz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
TiFus
|
![]() Cevap : İşte Size Azmin ZaferiGerçekten güzel paylaşım seyithan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
siLveRghoSt
|
![]() Cevap : İşte Size Azmin ZaferiAlıntı:
![]() ![]() ![]() |
|