![]() |
İlginç İtiraflar.. |
![]() |
![]() |
#1 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() İlginç İtiraflar..Cinsiyet: Kadın; Yaş: 32; İl: İstanbul Eşimle ölüm üzerine konuşuyorduk ![]() "Sana vasiyetim olsun, ölürsem beni memleketime göm" dedim ![]() Duygusal bir yanıt beklerken, "Cenaze nakletmek kolay değildir ve masraflıdır, kusura bakma nerede ölürsen oraya gömerim" dedi ![]() Cinsiyet: Kadın; Yaş:30; İl: İstanbul Yıllar önce dedemi doktora götürmüştük ![]() Doktor, tahlil yapılacağı için, "Karnınız aç mı tok mu?" diye sorduğunda şu cevabı almıştı: "Sağ ol evladım, gelin sabah börek yapmış, yedim, bir şey istemem!" Cinsiyet: Kadın; Yaş: 24; İl: İstanbul Sabahları işe babamla gidiyorum ![]() hoşlanmadığı durumlar olduğunda arabanın içinde, "Çekil, dur, ne yapıyorsun ya?" diye bağırır durur ![]() basmasını söylediğimde, "İnsanları rahatsız etmemek gerekir" der ![]() bilmiyorum ama ben de bir insanım! Cinsiyet: Kadın; Yaş: 24; İl: İzmir Bir haftadır günlük tutuyorum ![]() ki boşa yazıyorum ![]() ![]() İlk günü yazıp gerisini fotokopi çeksem de olurmuş ![]() Cinsiyet: Erkek; Yaş: 30; İl: İstanbul Bir arkadaşımla balık almaya gittiğimizde, arkadaşım kovanın içinde yüzüp çırpınan balıklara bakıp, ´Bunlar taze mi?´diye sormuştu ![]() ´Yok abla, pil takıp oynatıyoruz ![]() Cinsiyet: Erkek; Yaş: 23; İl: İstanbul Yapamıyorum, beceremiyorum! Yediğim son lokmayla içeceğimin son yudumunu denk getiremiyorum ![]() Cinsiyet: Kadın; Yaş: 36; İl: Ankara İşten yorgun geldiğim bir akşam televizyon seyrederken kızımın dizlerine yattım ![]() Kedi okşar gibi saçlarımla oynayan kızıma “Hadi bana güzel bir şey söyle” dedim ![]() “Anne saçlarındaki kepekler azalmış” dedi ![]() Pes diyorum yani pes ![]() Cinsiyet: Kadın; Yaş:19; İl: Konya Annem kendime aldığım psikoloji kitaplarını okuyup okuyup, "Ömrüm boşa geçmiş" diye depresyona giriyor ![]() Cinsiyet: Erkek; Yaş:20; İl: İzmir Ailem beni aldırmak istemiş ![]() "Burada alamayız, daha iyi şartları olan bir hastaneye gitmelisiniz" demiş ![]() ![]() uzaktaki üniversite hastanesine gitmek bizimkilere zor gelmiş ve ben doğmuşum! Cinsiyet: Erkek; Yaş: 29; İl: İstanbul Henüz yerime biri alınmadığı için şu anda her iki departmanda birden aynı anda çalışıyorum ![]() arayan bir müşteriye “Kendisine aktarıyorum ![]() ” diyerek diğer kattaki masama aktardım telefonu ![]() Kişilik bölünmesi dedikleri bu olsa gerek ![]() Cinsiyet: Erkek; Yaş: 26; İl: Çanakkale Geri vites yerine 4 ![]() kafenin camından içeri giren bir baba ile fren yerine gaza basıp şarampole yuvarlanan bir annenin çocuğu olarak trafik canavarı geni taşımaktan korkuyorum ![]() Cinsiyet: Erkek; Yaş: 40; İl: Bursa İki yıl önce Trabzon´da bir kahvenin önünden geçerken, içeriden gelen´´Gooollllll´´ sesiyle irkilmiştim ![]() önceki, Trabzonspor´un 4 – 3 galibiyetiyle sonuçlanan Lyon maçını seyrettiklerini söylemişlerdi ![]() Cinsiyet: Erkek; Yaş: 31; İl: İstanbul Hafta sonu evde karımla birlikte “Örümcek Adam 2” filmini izliyorduk ![]() Adam kurtardığı sevgilisi için iki bina arasında büyük bir ağ yaptı, birlikte o ağda gökyüzünü seyrettiler ![]() söylediği “Sen bana hiç böyle bir ağ yapmadın ![]() ” cümlesinden sonra kadınları anlama çalışmalarıma bir son vermiş bulunuyorum ![]() ![]() Cinsiyet: Erkek; Yaş: 31; Ülke: Yurtdışı Arkadaşımın 5 yaşındaki kuzeninin Ankara-Atakule´yi gördüğünde verdiği tepki: “Bu ne kadar büyük bir mikrofooonn!!” Cinsiyet: Kadın; Yaş: 19; Ülke: ABD 5 yaşındaki kuzenim yüzünü avuçlarının içine almış hüngür hüngür ağlıyordu ![]() sordum ![]() sonra ordan da tekrar buraya yaa ![]() ![]() ![]() artık!” dedi ![]() ![]() Cinsiyet: Kadın; Yaş: 19; İl: İstanbul Beşiktaş´ta umumi bir tuvalete anı defteri koymuşlar ![]() Cinsiyet: Erkek; Yaş: 26; İl: İstanbul Modern psikolojinin öncülerinden Sigmund Freud ´kadınlar ne ister´ sorusunu Türk kadınlarını tanıdıktan sonra sorabilir miydi acaba? Hiç sanmıyorum! Meslekten isfita eder, kendini içkiye vurur ve Türk erkeğinin hayatının anlamını sorgulardı! Cinsiyet: Erkek; Yaş: 29; İl: Adana Dün akşam katıldığım bir düğünde gelin ile damat salona Mehter Marşı eşliğinde girdiler ![]() Neyi fethedeceklerini merak etmedim değil doğrusu ![]() Cinsiyet: Erkek; Yaş: 26; Ülke: Yurtdışı Tahtada soruyu çözerken, "evladım ne yapıyorsun" sorusuna, "iyiyim sen ne yapıyorsun" deyişimden bu yana tam 7 dönem geçti ![]() 10 yapıp bitirin bu inadı ya da emekli olun ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet: Kadın; Yaş: 35; İl: İstanbul Bebeklerini oturma odasında bırakan kızıma biraz da çıkışarak "şu çocuklarını toplar mısın" dedim ![]() gecikmedi, "onlay senin toyunun" Ben mi? Cevap bile veremedim ![]() Cinsiyet: Kadın; Yaş:22; İl: Antalya Geçen akşam kendisini kızdıran kardeşime annemin cevabını aynen aktarıyorum; "Sus yoksa, seni tehdit ederim!" Siz hiç tehdit edilmekle tehdit edilmediyseniz henüz annemle tanışmamışınız demektir, buyrun sizi magmaya alalım ![]() |
![]() |
![]() |
|