![]() |
İşte Türk Amerikan Farkı |
![]() |
![]() |
#1 |
karizma_20
|
![]() İşte Türk Amerikan FarkıAmerikan: hey dostum burda bir problem mi var ? Turk: noluyo lan burda ? Amerikan:: hey jerry gel pizza ye dostum ![]() ![]() ![]() Turk: sülo gel lan buraya mis gibi menemen yaptık ![]() ![]() ![]() Amerikan: nasıl gidiyor mike? Turk: nörüyon la? Amerikan: korkarım seni öldüreceğim! Turk: salavat getir ulan ![]() ![]() ![]() Amerikan: oov dostum hic cool olmamissin ![]() Turk: bu ne hâl lan Amerikan: hey steve, neden kendine bir içki koymuyosun? Turk: la süleyman, kap iki bira gel bakim hemen! Amerikan: lanet olsun sana christine! Turk: Allah cezanı versin nurcan! Amerikan: Tanrı aşkına brad kes sesini artık! Turk: Allahım sabır ver, sus lan yeter! Amerikan: aman tanrım şimdi ne yapıcaz?!? Turk: ayvayı yedik ![]() Amerikan: help me please ![]() ![]() ![]() Turk: hadi abi tut bi ucundanda itelim şu arabayı!!! Amerikan: ne derler bilirsin jack, hayat beklenmedik sürprizlerle doludur ![]() ![]() ![]() Turk: valla oğlum bir söz var hani, kaderde varsa üzülmek neye yarar süzülmek ![]() ![]() ![]() Amerikan 1: dante'nin bu kitabını okudun mu micheal? Amerikan 2: aaa evet , gercekten edebi değeri olan bir çalışma Turk 1: abi da vinci sifresini okudum süper! Turk 2: lan bırak! iyice entel dantel oldun ! Layt herif !! Amerikan::FBI ![]() ![]() ![]() Turk: polisim ben! nerdeydin lan dün ? Amerikan:: gidebilirsiniz arkadaşlar ![]() Turk: toz olun!! _________________ ya RAB seni kaybeden neyi bulur?? SENI bulan neyi kaybeder!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
Türk'ün Farkı:D |
![]() |
![]() |
#8 |
djdem
|
![]() Türk'ün Farkı:Damerikan: hey dostum burda bir problem mi var ? türk: noluyo lan burda ? amerikan: nasıl gidiyor mike türk: nabıyon lan amerikan: korkarım seni öldürecegim türk: salavat getir lan ![]() amerikan: oov dostum hiç cool olmamışsın turk: bu ne lan k ![]() ![]() amerikan: hey steve , neden kendine bir icki koymuyosun turk: la süleyman , kap iki bira gel bakim hemen amerikan: lanet olsun sana christine ! turk: Allah belanı versin nurcan ! ![]() amerikan: tanrı askina brad kes sesini artik ![]() turk: Allahım sabır ver, bi sus lan yeter amerikan: aman tanrim simdi napicaz ![]() turk: has ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() amerikan: help me please ![]() ![]() turk: baksana lan !! amerikan 1 : dante nin bu kitabınıokudun mu micheal amerikan 2 : aaa evet , gercekten edebi degeri olan bir calısma turk 1 : abi da vinci sifresini okudum super turk 2 : lan bırak ! iyice entel dantel oldun basımıza amerikan: hey jery gel pizza ye dostum ![]() ![]() turk: hayri gel lan buraya mis gibi menemen yaptik amerikan: FBI ![]() ![]() turk: polisim ben nerdeydin lan dun esek? amerikan: (ses cikarmadan el i$aretiyle) sen oraya sen buraya sessiz olun turk: daliyoruz haydaaaaaaaaa !!! ![]()
![]() |
Cevap : Türk'ün farkı:D |
![]() |
![]() |
#10 |
seyito
|
![]() Cevap : Türk'ün farkı:Dallah müstakını versin djdem kopardın beni valla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() paylaşım için çok çok tşkler ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Türk'ün Farkı:D |
![]() |
![]() |
#11 |
cansel
|
![]() Cevap : Türk'ün Farkı:Dher yerimizden kibarlık akıyor yaw:D gerçekten çok güzel paylaşımın için saol
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
djdem
|
![]() Cevap : Türk'ün Farkı:Dhe vallah yaaa nörelim:d buda yukardakiler gibioldu:D zaman ayırdığınız için teşekkür ederim:D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
efobedo
|
![]() Cevap : Türk'ün Farkı:DxDDDDD koptum valla hahahahahha
![]() Sizin yanınızdan asla ayrılmayacağım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zihnimin derinliklerindeyaptığım kazılarda onca yılın çöpleri yatılıOnların içinde binlerce ölümsüzlük ölümü görmüş-Yunus Özyavuz Bebeğim Öldü |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Türk'ün Farkı:Doff bu ne yha cnm çok tşk acayip güldüm sayende!!! ağlatanlar saolsun!!
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
gulhan
|
![]() Cevap : Türk'ün Farkı:D![]()
|