![]() |
Moderatörlük Başvurusu =) |
![]() |
![]() |
#1 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Moderatörlük Başvurusu =)Moderatörlük Başvuru CVsi Kişisel Bilgilerim: İsim: Şeyhmuscan Nick: BanlanaBanlanaDölOlur Yer: siz yurtsuz Yaş: Benle Kamil’in yaşları toplamı 32’dir ![]() ![]() Eğitim Durumu: Yer yer sağanak yağışlı ![]() Üyelik Tarihi: Dün değil öbürsü gün Online Sürem: Ayda 9 dakika (İstek olursa 10 dakikaya çıkarabilirim) Özgeçmişim: Daha önce çeşitli forumlarda banlı üye görevini üstlendim ![]() ![]() ![]() ![]() Kariyer Planlarım: Allah izin verirse Tekplatform admini olmak en büyük kariyer planlarımdan yalnızca 4 tanesi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hobilerim: Çiftleşmek su içmek yemek yemek ve msnde sanal çiftleşi en büyük hobilerimdendir ![]() ![]() ![]() Vur Kaç Matkap Şeyhmus Oymak Başı Üst Katta Deprem Var Alev Kimin İçin Yanıyor Recebide İvedik 2 Kodummu 007 İçinde Bir Yılan Dolaşıyor Tüm Paylaşımlarım: h t t p://dabulyudabulyudabulyunoktatekplatformnoktaşeyhmus u ntümpa ylaşımlarınoktakom (Aradaki boşlukları sil ![]() Referanslarım: Şimdilik yok ama buluruz birine bi yolluk yaparız ![]() Not: Sevgili admin dediğim gibi bişeye ihtiyacın olursa bir pm uzağındayım yolluk yada çorba parası lazım olursa hallederiz Bide geçen gün pm attım selam diye baktım cevap vermişsin cevabında bi link vardı açtım linki aleykumselam yazıyor ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Moderatörlük Başvurusu =) |
![]() |
![]() |
#2 |
TiFus
|
![]() Cevap : Moderatörlük Başvurusu =)Şuan çok yeniyim ama moderetör olmak istiyorum gerekli bilgilerimin uygun olduğunu düşünüyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Moderatörlük Başvurusu =)Alıntı:
konuyla bağlntısı anlayamadım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.forumsinsi.com/forum/yetk...z-onemle-rica/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : Moderatörlük Başvurusu =)ama senin 40 fırın ekmek yemen lazım :D
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
delishhhh
|
![]() Cevap : Moderatörlük Başvurusu =)evet bende isterim ama ooooooooo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|