Fit Bir Yaşam İçin Gerekenler |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Fit Bir Yaşam İçin GerekenlerTürkçe ve İngilizce olarak yayınlanan kitabın içinde "Sağlıklı yaşam için ipuçları, doğanın armağanları, kahvaltılar, dünya mutfaklarından tarifler, hamur işleri, yoga- meditasyon, sadece kadınlar için, evde güzellik, tatlı sözler, İstanbulída neyi nerde bulabilirsiniz" gibi bölümler bulunuyor "Yaşam boyu sürecek sağlıklı bir beslenme anlayışını diğer her şeyle ahenk ve uyum içinde olacak şekilde geliştirmede bir nebze de olsa ilham kaynağı olabilmek için yazdım" diyen Amram “Babam Türk mutfağına düşkündür Ben de babam gibi Türk mutfaklarını severim, hukuk okudum fakat kendimi bu işte buldum" dedi Amram'ın kitabında doğanın armağanları diye tanımladığı meyvelerden sebzelere, yemek tariflerinden kadınların işine yarayacak pratik bilgilere kadar herşeye ulaşmak mümkün 40 yaşında olmasına rağmen sağlıklı vücuduyla da dikkat çeken yazar, uzun bir emek sonrasında hayat bulan Claritaís Wayíın okuyucularıyla buluşmasının mutluğunu ve gururunu yaşadığını belirtti CLARA AMRAM KİMDİR? 1968 yılında Peru'da doğan, Venezüella'da büyüyen Clara Amram'ın yemek pişirmek, spor ve sağlıklı yaşama olan tutkusu gençlik yıllarında başladı İsviçre'de yemek üzerine eğitim aldı Venezüellaya dönüp Santa Maria'dan hukuk eğitimi aldı Clara, Leon Amram ile evlenip Türkiye'ye geldi Hukuk diploması için Türkiye'de denklik aldı Clara Amram "Fit Yiyecekler, Fit yaşam "konusunda kendisini iyice geliştirdi Ve bütün birkimini "Sağlık ve Lezzet Dolu Bir Yaşam Rehberi" olarak "Clarita's Way" adlı kitabında bir araya getirdi![]() |
|
|
|