Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Psikoloji / Sosyoloji / Felsefe

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilincalti

Bilinçalti

Eski 09-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bilinçalti

bİlİnÇlİ Yanimiz OlduĞu Gİbİ Bİr De BİlİnÇaltimiz Vardir KaynaĞi Hayallerİmİz Ve DÜŞÜncelerİmİzİn OlduĞu Bİr Yanimiz Ve Bu Yanimizin Öyle GÜzel Bİr Zaafi Vardir Kİ; GerÇekle Hayalİ Ayirt Edemez Yanİ BİlİnÇaltimiza Ne GÖnderİrsek Veya Mesajlari Nasil GÖnderİrsek Onu Yapmak Ya Da İspatlamak İÇİn UĞraŞir
İnsan BİlİnÇaltiyla Çok Şeyİ BaŞarabİlİr Dİye DÜŞÜnÜyorum BİlİÇaltimiza Neyİ Ekersek Onu BİÇerİz
Fakat Öyle De Bİr YÖnÜ Vardir Kİ GerÇek Veya Hayal; Olumlu Veya Olumsuz Neyİ GÖnderİrsek Onu GerÇekleŞmesİ İÇİn UĞraŞir Yanİ Olumlu Şeyler Kadar Olumsuz Şeyler İÇİnde Çaba Sarfedİyor
Bİz Tabİİ Kİ Bunun Olumlu YÖnlerİnİ Kullanmaliyiz Uyku Problemİ Olan Bİr ÖĞrencİm Vardi; Sabah Kalkarken Problem YaŞadiĞini SÖylÜyordu Önce Şunu Sordum,gece Yatmadan Önce Ne DÜŞÜnÜyorsun? "ya İŞte Sabah Kalkabİlİrsem Dersaneye Gİderİm" Dİye DÜŞÜnÜp YattiĞini SÖyledİ VerdİĞİ CÜmleden De AnlaŞilacaĞi Üzre BİlİnÇaltina TereddÜtlÜ Bİr Mesaj GÖnderİyordu Daha Sonra Bu Mesajlari DeĞİŞtİrdİk Onun Yerİne "sabah Yedİde KalkacaĞim" Dİye Bİr Mesaj YerleŞtİrdİk Ve Kisa Zamanda Sorun ÇÖzÜldÜ
BİlİnÇaltimizin ÇaliŞtiĞi İkİ Önemlİ Zaman Vardir Bİrİncİsİ Gece Yatmadan Öncekİ Hayal Ve DÜŞÜncelerİmİz; İkİncİsİ De Sabah GÖzlerİmİzİ AÇtiĞimiz Andir Yanİ BİlİnÇaltimiz Bu Vakİtlerde GÖnderİlen Mesajlara Daha AÇik Olmaktadir
BİlİndİĞİ Gİbİ İnsan Enerjİsİnİn % 35 İ GeÇmİŞte; % 30 U Şİmdİde; % 35 İde Gelecekte Olur GeÇmİŞtekİ PİŞmanliklar, Gelecekte İse Kaygilar İnsanin Bu GÜnÜnÜn Enerjİsİnİ Çalmaktadir İŞte BİlİnÇaltimizi Kullanmamiz Gereken En Önemlİ Yerlerden Bazilari Da Bunlardir Yanİ GeÇmİŞtekİ Ve Gelecektekİ Enerjİmİzİ DÜŞÜnce Ve Hayallerİmİzle Şİmdİye Toplamamiz Gerekİyor
Kisacasi Hepİmİzİn İÇİnde Kullanilmayi Bekleyen Çok BÜyÜk Bİr GÜÇ Var; İŞte Bu BİlİnÇaltimizdir
Psİkolojİk DaniŞman
Abdullah Şencan

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com