![]() |
Bahar Allerjileri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bahar AllerjileriDuyarlı kişilerde alerjik reaksiyonlara sebep olan maddelere "alerjen" denir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alerjik hastalıklar arasında astım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bahar alerjilerini ortaya çıkaran nedenler nelerdir? Alerjik kişilerin güzel bahar günlerini kabusa çeviren polenler ya da diğer adıyla çiçek tozları ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Polenler alerjik hastalıkları nasıl tetikler? Polenler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Astım hastaları polen mevsiminde nelere dikkat etmeli? " Araba ve evlerin pencereleri kapalı tutulmalıdır ![]() ![]() ![]() ![]() " Hasta mümkün olduğunca sokağa çıkmamalıdır ![]() ![]() " Polen mevsiminde açık havada spor yapmak doğru değildir ![]() " Dışarı çıkarken gözlerin yanını da örten güneş gözlüklerinin faydası olabilir ![]() " Dışarıdan eve gelindiğinde hemen giysiler değiştirilerek yıkanmalı ![]() ![]() ![]() " Çamaşırlar dışarıda kurutulmamalıdır ![]() ![]() ![]() " Evde ve arabadaki klimaların polen filtreleri sık sık değiştirilmelidir ![]() " Ev içi hava temizleyiciler eve giren polenlerin ortadan kaldırılmasında faydalı olabilir ![]() " Polen mevsiminde toz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alerjik hastalıklarının tedavisi nedir? Allerjik nezlesi olan bazı hastalar ![]() ![]() ![]() ![]() Saman nezlesinden korunmada ilk adım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|