Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Genel Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
belirtilmesi, diyabet, hastası, olduğunuzun

Diyabet Hastası Olduğunuzun Belirtilmesi

Eski 09-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Diyabet Hastası Olduğunuzun Belirtilmesi

Hemen bütün hastalar kan şekerinin düşmekte olduğunu farkeder ama bazen bu, herhangi bir semptom vermeksizin, birdenbire gelişebilir Böyle bir olasılık nedeniyle, diyabeti olan bütün hastalar, kendilerindeki bu sağlık sorununu bildiren ve her zaman yanlarında bulunacak bir tanıtım kartı taşımak durumundadır Bayılır ya da konuşamazsanız, bu tanıtım kartı size yardıma koşan insanlara sorunun ne olduğunu anlatacak ve ihtiyaç duyduğunuz tedaviye daha çabuk kavuşmanıza yardım edecektir En iyisi, böyle bir tanıtım kartını her zaman yanınızda taşımaktır Cüzdanınızda taşınan tanıtım kartında adınızın, telefonunuzun ve doktorunuzun telefonunun yazılacağı yerler vardır
Boyun veya el bileğine takılacak plaketlerde ise yalnızca sizin bir diyabet hastası olduğunuz yazılıdır Bazılarında ayrıca, kullanmakta olduğunuz ilaç da belirtilir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com