![]() |
Satranç Pasta Tarifleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Satranç Pasta TarifleriSatranç Pasta Malzemeler:
pandispanyayı evde yapacaksanız yukarıdaki pandispanya malzemesinden iki ölçü yapın ![]() ![]() krema malzemelerini (tereyağı hariç) bir tencereye alın, karıştırarak pişirin ![]() ![]() ![]() krema soğurken pandispanyalarınızı ikiye bölün ![]() bir kekten 3 farklı boyda daire elde edecek şekilde kesin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dışı sade olan ilk parçayı servis tabağınıza yerleştirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Satranç Pasta Tarifleri |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Satranç Pasta TarifleriSatranç Pasta Malzemeler:
Fındık kırığını bir kaba alıp kısık ateşte sürekli karıştırarak kavurun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Elektrikli fırın ayarı: Turbo pişirme: 160°C (önceden ısıtılmış) Alt-üst pişirme: 170°C (önceden ısıtılmış) Pişirme süresi: Yaklaşık 30-40 dakika Fırından çıkartıp soğutun ![]() ![]() Pudingi 2 su bardağı süt ile pişirin ve soğutun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çikolatayı kremayla birlikte benmari yöntemi ile eritin ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|