Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
büyür, küçülür, paylaştıkça, sevgi

Sevgi paylaştıkça büyür mü, yoksa küçülür mü?

Eski 01-29-2007   #1
DOĞA TUTKUNU

Sevgi paylaştıkça büyür mü, yoksa küçülür mü?

Arkadaşlar sizin bu konuda görüşlerinizi almak için bu konuyu açtım Cevaplarınızı bekliyorum
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 01-29-2007   #2
bessraa

eer gerchekten sewiosan deishmess
nolurrsa ossun herkese aynı sewgii gösterirsin ;)

TaPaRsAn TePiLiRsİn , TePeRsEn TaPıLıRsIn
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 01-29-2007   #3
Gözyaşı

ben sevdim ama olmadı demekki başkası olacak

Eski 01-31-2007   #4
YOLKESER

Bence sevgi paylaştıkça büyür, çünkü insan sevdikçe karşıdaki kendine gösterilen ilgiyi anlar ve o insandan hoşlanabilir Ve böylelikle sevgi artar
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 02-01-2007   #5
puslu

kesinlikle büyür gerçek sevgiyse
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 02-01-2007   #6
tatia27

valla kişisine göre degişir o durum bazen sewiosun paylaştıkça küçük görülüyorsunyane kişiye göre diyorum ben ama tabiki en güzeli paylaştıkça artandır

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 02-02-2007   #7
RaHaTSiZ

~~Sevqi Denen iLLet hikaye okumakTan ßasqa ßirSey deiLdir Siz insanLara ıLımLı yakLasTıkca onLAr ßunu suistimar eDip ßeLLi ßir Zaman Sonra Sizin safLıqınızDan yararLanmaya ßasLar ve Sonunda size Sırtını DonerLErSaDece icinizDeKi Sevqinin ßüyükLüqü Sizi DeisTirmekTen ßaska ßi iSe yaramazoLan Yine Size oLur :)) guzeL konu icin TesekkurLer ßu arada~~
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com