Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Yazılar & Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dua

Bir Dua

Eski 04-20-2009   #1
Şengül Şirin

Bir Dua

BİR DUA

Ey ızdırap içerisinde hafakanlar yaşayan muzdarr kullarının niyazlarına icabet buyuran ey zararları kaldırıp telâfi eden ey iyilikleri karşılıksız ve en büyük olan ey gizli gizli cereyan eden işlere de nigehbân olan Yüceler Yücesi Allah’ım! Huzuruna sermayesiz geldim; nâçâr, Senin cömertliğine ve keremine sığınıyor, rahmet denizlerinden ben de hissedar olmak istiyorum Dualarıma icabet buyur ve beni ümitlerimde, dileklerimde haybet ve hüsrana uğratma tevbe ile teveccühümü karşılıksız bırakma!
Ey en büyük günahları bile bağışlayan ve en büyük kusurları, eksikleri bile sarıp sarmalayan Rab! Sen’den, en kahredici günahlarımı bile bağışlayıp yok saymanı, yüzümün karası suçlarımı örtmeni, kıyamet gününde affının ve gufranının serinliğinden ve bağışlayıcılığının güzelliğinden mahrum etmemeni diliyorum
Ya Rabbî ve ya İlâhî! Günahlarımı rahmet bulutlarınla ört; ayıplarımın üzerine de merhamet ve şefkat bulutlarını gönder!
Ey merhametlilerin en merhametlisi Mevlâm! Bu bendene de lütf u ihsanla muamelede bulunup hata ve günahlarını affet, ne olur!
AMİN…

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Bir Dua

Eski 04-20-2009   #2
meLankoLik_asaLet

Cevap : Bir Dua

aminn aminn aminn
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com