Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çiçekli, galatasaraya, karşılama

Galatasaray'a çiçekli karşılama..

Eski 01-31-2007   #1
rebellious23

Galatasaray'a çiçekli karşılama..

Fortis Türkiye Kupası çeyrek finalinde perşembe günü Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacak olan Galatasaray, özel bir uçakla kente gelirken, sarı-kırmızılıları Erkilet Havaalanı'nda taraftarlar, çiçeklerle karşıladı

Taraftarların sevgi gösterileri eşliğinde Hilton Otel'e gelen Galatarasay kafilesi dinlenmeye çekildi

Galatasaray kafilesinde, Hakan Şükür, Cihan, Mehmet Topal, Aydın ve Mehmet Güven'in yer almadığı öğrenildi

Galatasaray Sportif AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin, havaalanında gazetecilerin sorularını yanıtladı

Sezgin, Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz'ın, kupa maçında yedek oyunculara şans tanıyacağı açıklamasına tepkiler geldiğinin belirtilmesi üzerine, şunları söyledi:
''Bülent kardeşimiz uzun yıllar Galatasaray'a hizmet etmiş, Galatasaray tarihindeki önemli futbolculardan biri Şahsen kendisini de çok severim Yeni görevinde candan başarılar diliyorum Antrenörler takım planlamasını, oyuncu planlamasını önlerindeki maçlara ve bulundukları konuma göre yaparlar Bugün bazı gazetelerde okudum Bülent Korkmaz'ı eleştiriyorlar Ben de Bülent Korkmaz'ın yerinde olsam aynı şeyi yapardım Kayseri Erciyesspor şu an ligde tutunma mücadelesi veriyor Bülent Korkmaz'ın verdiği her karara saygı göstermek gerekir Kayseri Erciyesspor'un çıkarını orada görev yapan teknik heyet ve futbolculardan daha fazla, hiç kimse düşünümez''

Galatasaray, basına kapalı olarak yapacağı antrenmanın ardından otelde kampa girecek Sarı-kırmızılılar, bu hafta sonu lig maçında Kayserispor ile karşılaşacak

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com