Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi > Bilim & Teknoloji

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
buldu, google, kızını, yıl

Kızını 27 Yıl Sonra Google Da Buldu

Eski 04-20-2009   #1
yesimciwciw
Icon46

Kızını 27 Yıl Sonra Google Da Buldu

KIZINI 27 YIL SONRA GOOGLE'DA BULDU

Ayrıldığı eşinin "kızımız Ekvator tatilinde öldü" yalanına inanan baba, tam 27 yıl sonra kızını arama motoru Google sayesinde buldu

Baba Dirk Pratt, "Angelina Jolie'nin başrolde oynadığı ‘Wanted’ filminde Google üzerinden insan araştırdıklarını görünce bende kendi ismimi internet üzerinden aramaya başladım
İsmimi yazdığımda karşıma kızım tarafından bana gönderilmiş yüzlerce mesajla karşılaştım" dedi Şu an 27 yaşında olan Francesca senelerce internet üzerinden babasını aradığını söyledi Baba Dirk "Hala şoktayım" dedi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com