![]() |
Zeytinyağlı, İspanak Bastı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zeytinyağlı, İspanak BastıMALZEMELERİ Donmuş bezelye (2-3)bardak Zeytinyağı (4 çorba kaşığı) Portakal (1 adet) Patates(4 adet) Soğan (1 adet) Su (1 ![]() Tuz (1 çorba kaşığı) Limon(1 adet suyu) HAZIRLANIŞI 1 1 adet patatesin kabuklarını soyun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2 1 adet kabuğu önceden soyulmuş soğanı enle*mesine dörde keserek tencerenin orta kısmına koyun ![]() ![]() ![]() ![]() 3Yemeğin üzerine 1 çorba kaşığı tuz ve 4 çorba kaşığı zeytinyağı koyun ![]() seviyesine gelinceye kadar yani yaklaşık 1 ![]() ![]() 4 Bir pişirme kağıdından yaklaşık 30 santimetre bir parça kesin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|