![]() |
İspanaklı Et Hazırlama Süresi: 15 Pişirme Süresi: 15 Kişi Sayısı: 4 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İspanaklı Et Hazırlama Süresi: 15 Pişirme Süresi: 15 Kişi Sayısı: 4Ispanaklı Et Hazırlama Süresi: 15 Pişirme Süresi: 15 Kişi Sayısı: 4 Malzemesi: 2 adet bonfile 3 su bardağı kıyılmış ıspanak 2 yemek kaşığı rendelenmiş kaşar 1 yemek kaşığı un 1 tatlı kaşığı margarin 1 çay bardağı süt 1 yemek kaşığı mısır nişastası Karabiber Tuz Kızartmak için: 3 yemek kaşığı sıvıyağ Tarifi: • Ispanakları ayıklayıp yıkayın ![]() • Blenderda ezip bekletin ![]() • Tencerede margarini eritin, un ilave edip pembeleşene kadar kavurun ![]() • İçine ıspanağı, kaşarı, süt ve tuzu ilave edip karıştırarak ıspanak püresini hazırlayın ![]() • Bonfileleri uzunlamasına ince ince kesin ![]() • Etleri mısır ununa bulayıp sıvıyağda çift taraflı kızartın ![]() • Ispanak püresinin üstüne koyup servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|