Keçi Peynirine Sarılmış Tavuk Göğsü |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Keçi Peynirine Sarılmış Tavuk GöğsüKeçi Peynirine Sarılmış Tavuk Göğsü 4 KİŞİLİK KULLANILAN MALZEME Sürülebilir Keçi i 200 gr Piliç 4 adet Ispanak 200 gr Karışık baharatlar 1 paket Tuz 1 tutam Kara 1 tutam Ayçiçek yağı 100 gr HAZIRLANIŞI İnce dövülmüş göğsünü açarak sote , sürülebilir i, tuz ve ekerek rulo şeklinde sarıp 180 derecelik fırında pişiririz Fırından çıkartıp ayçiçek yağı sürdükten sonra karışık baharatlar ile kaplayıp beş dakika daha fırınlayıp servise hazırlarız![]() |
|
|
|