![]() |
Çatal (15-18 Adet) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çatal (15-18 Adet)Çatal (15-18 adet) ![]() Malzemeler 5 Su Bardağı Un 5 Kahve Fincanı Yumuşamış Margarin 1 Kahve Fincanı Sıvıyağ 4 Çorba Kaşığı Yoğurt 1 Tatlı Kaşığı Mahlep 1 Yumurta Sarısı 1 Paket Kabartma Tozu Tuz, Çörek Otu Yemeğin Tarifi Unun ortasını açıp margarin, sıvıyağ, yoğurt, mahlep, kabartma tozunu ekleyin ve kulak memesi yumuşaklığında pütürsüz bir hamur yoğurun ![]() ![]() Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparın ![]() ![]() ![]() ![]() Önceden orta ısıya ayarlanmış fırında 30-35 dakika pişirin ![]() |
![]() |
![]() |
|