![]() |
** Pofuduk ( Hamur Kızartması ) ** |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() ** Pofuduk ( Hamur Kızartması ) **![]() ** POFUDUK ( HAMUR KIZARTMASI ) ** MALZEMELER: 1 KİLO UN YARIM PAKET MAYA , TUZ KIZARTMAK İÇİN SIVIYAĞ YAPILIŞI: UN,MAYA VE TUZ ILIK SU İLE YOĞRULUR ![]() 1 SAAT DİNLENDİRİLİR ![]() ![]() SONRA ELLE TABAK BÜYÜKLÜĞÜNDE AÇILIR ![]() BİRAZ KALIN OLSUNKİ,POFUDUKLAR GÜZEL KABARSIN ![]() SONRA KURABİYE KALIPLARIYLA KESİLİR ![]() KESİLEN POFUDUKLAR KIZGIN YAĞDA KIZARTILIR ![]() ÇAYIN YANINDA AFİYETLE YENİR ![]() TABİ YANINA KAHVALTILIK VE DOMATES,SALATALIK ![]() AFİYETLER OLSUN ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|