![]() |
Çukulata Ve Cevizli Fırında Muz: |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çukulata Ve Cevizli Fırında Muz:Malzeme Listesi:
Muzlar yıkanır, sapları çok uzun ise biraz kısaltılır ![]() ![]() ![]() Fırın tepsisi içinde sap kısımları yukarı gelecek şekilde düzeltilir ve boylu boyunca sivri uçlu bir bıçak yardımı ile kabuğu kesilir ![]() ![]() Bitter çiklolata parçaları muzun sağına ve soluna yerleştirilir, muzun üzerine ceviz bıçak yardımı ile kesilerek serpilir ![]() ![]() Servis yapacağınız tabağa aktardıktan sonra , vanilyalı dondurma ile beraber sunulmasını öneriyorum ![]() ![]() Bu tarifi bir Fransız mutfak kanalında (Cuisine tv) seyretmiştim, tadını çok beğendiğim için sizlerle paylasmak istedim ![]() Afiyet olsun ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|