![]() |
!!!Lezzetli Et İçin Püf Noktalar!!! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() !!!Lezzetli Et İçin Püf Noktalar!!!Hangi cins olursa olsun, etlerimizin yumuşak ve lezzetli olmasını istiyorsak, 2 ile 4 gün buzdolabında bekletmek gerekir ![]() ![]() ![]() Pirzola, biftek, bonfile, şiş gibi ızgaralık etlerin yumuşak ve daha lezzetli olması için üzerine biraz zeytinyağı ve biraz soğan suyu sürüp, 2 saat kadar bekletiniz ![]() ![]() ![]() Lezzetli, fırınlanmis bir et yemegi için, eti tereyağı ile sıvayın ![]() ![]() ![]() ![]() Kömür ateşinde ızgara yaptığımız etin yağı damlar ve sık sık ateş parlarsa, kömürün üstüne tuz serpin ![]() +rep |
![]() |
![]() |
|