Bir bardak tel şehriyeyi iyice yıkayıp suyunu süzün Sonra bir tencereye koyarak üzerine beş bardak su ilave edin 10 dakika kadar kaynatıp indirin Makarna süzer gibi süzgeçten süzün Şehriyelerin birbirlerine yapışmaması için de, 1-2 defa soğuk sudan geçirin Daha sonra kullanmak üzere bir kenara ayrın Başka bir tencereye, bir çorba kaşığı sofra margarini koyup kızdırın Kızdırdığınız yağa 2 çorba kaşığı un ilave edin Unun kokusu çıkıncaya kadar, yaklaşık 5 dakika kavurun Sonra, orta büyüklükte 4 adet domatesin kabuklarını soyup, çekirdeklerini çıkarın Küçük küçük parçalar halinde doğrayıp kavurduğunuz una ilave edin Hepsini bir güzel karıştırıp halledin Sonra beş bardak su ve yeterince tuz ilave edin Bir defa daha karıştırıp kaynamaya bırakın Yaklaşık beş dakika kadar kaynattıktan sonra haşlayıp bir kenara ayırdığınız şehriyeleri de içine ilave edin 5 dakika daha kaynatıp indirin Sıcak sıcak servis yapın
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.