![]() |
Sarmisakli Ekmek Çorbasi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sarmisakli Ekmek ÇorbasiSARMISAKLI EKMEK ÇORBASI Kullanılacak malzeme (4 kişi için): Has undan yapılmış 1 orta boy francala, 3 diş sarmısak, 50 gram kaşer peyniri, 3 yumurta, 4 kaşık zeytinyağı, yeteri kadar tuz ve karabiber ![]() Yapımı: Keskin ve dişli bir bıçakla francalayı yarım santim kalınlığında dilimlere doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yayvan bir tencereye 4 kaşık zeytinyağıyle birlikte ince doğranmış sarımsakları koyarak orta ısılı ateşe oturtun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|