![]() |
Kuru Erikli Bademli Tavukgöğsü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kuru Erikli Bademli TavukgöğsüKURU ERİKLİ BADEMLİ TAVUKGÖĞSÜ Malzemeler: 1 büyük tabak Göğüs 2 çorba kaşığı zeytinyağı 100 gram kuru (sultani) 1 çorba kaşığı taze kekik 1 çorba kaşığı (ezilmiş) 4 çorba kaşığı kavrulmuş ve kıyılmış 8 çorba kaşığı ufalanmış ekmek Yarım demet kıyılmış maydanoz 3 adet adaçayı yaprağı 12 adet kuru mürdüm eriği (çekirdeksiz) 6 adet karanfil Tuz Kara 3 su bardağı suyu Hazırlanışı: Zeytinyağını tavada ısıtın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|