Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
bademli, erikli, kuru, tavukgöğsü

Kuru Erikli Bademli Tavukgöğsü

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kuru Erikli Bademli Tavukgöğsü



KURU ERİKLİ BADEMLİ TAVUKGÖĞSÜ

Malzemeler:
1 büyük tabak Göğüs
2 çorba kaşığı zeytinyağı
100 gram kuru (sultani)
1 çorba kaşığı taze kekik
1 çorba kaşığı (ezilmiş)
4 çorba kaşığı kavrulmuş ve kıyılmış
8 çorba kaşığı ufalanmış ekmek
Yarım demet kıyılmış maydanoz
3 adet adaçayı yaprağı
12 adet kuru mürdüm eriği (çekirdeksiz)
6 adet karanfil
Tuz
Kara
3 su bardağı suyu

Hazırlanışı:
Zeytinyağını tavada ısıtın Pilicin her iki tarafını kızartın Tavadan çıkarıp, sıcak tutun Kıyılmış in dışındaki tüm malzemeleri (kuru, kekik, adaçayı, maydanoz, ufalanmış ekmek, ezilmiş , , karanfil, tuz, kara) bir tencerede karıştırın 3 su bardağı suyunu ekleyin Hafif ateşte 25 dakika kaynatın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.