|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
dondurulmasi, etlerinin, hayvanlarinin, kümes |
![]() |
Kümes Ve Av Hayvanlarinin Etlerinin Dondurulmasi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kümes Ve Av Hayvanlarinin Etlerinin DondurulmasiKÜMES VE AV HAYVANLARININ ETLERİNİN DONDURULMASI Kümes ve av hayvanları etlerinin dondurulmak üzere hazırlanması, et konservesinin hazırlanmasında olduğu gibidir ![]() ![]() 1) Kızartmalık etler: Hayvanın etli kısımlarından seçilmiş parçalar, ağzı geniş kavanozlara yerleştirilip dondurucuya konur ![]() 2) Sandviçtik etler: Kümes hayvanlarının etleri, buharda veya fırında pişirilir ![]() ![]() 3) Fırınlık etler: Etler, servis yapılacak büyüklükte parçalara bölünür ve kavanozlara yerleştirildikten sonra dondurucuya konur ![]() |
![]() |
![]() |
|