![]() |
Şuruplu Portakal Dilimleri (6 Kişilik) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şuruplu Portakal Dilimleri (6 Kişilik)Şuruplu Portakal Dilimleri (6 Kişilik) ![]() Malzemeler 9 sulu portakal, tercihen çekirdeksiz 75-100 gr şeker 1 limonun rendelenmiş kabuğu ve suyu Yemeğin Tarifi Portakalları keskin bir bıçakla soyun ![]() Portakalları yataylamasına keskin bir bıçakla dilimleyin ![]() ![]() Portakal dilimlerini derin cam bir kaseye kat kat yerleştirin ![]() ![]() Üzerini kapatıp en az 4 saat buzdolabında tutun ![]() ![]() HAZIRLAMA: Portakalları soyma: Portakalların sularını akıtmak için bir kasenin üstünde soyun ![]() ![]() ![]() ÖZEL DURUM: Servis yapmadan hemen önce 3-4 yemek kaşığı portakal likörünü portakal dilimlerinin üzerine dökün ![]() |
![]() |
![]() |
|