![]() |
Yoğurtlu Mus (8 Kişilik) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yoğurtlu Mus (8 Kişilik)Yoğurtlu Mus (8 Kişilik) ![]() Malzemeler 500 gr Füme Somon Balığı 2 Salatalık 1/2 Demet Dereotu 2 Kırmızı Soğan 500 gr Süzme Yoğurt 6 Yaprak Jelatin Tuz, Karabiber Yemeğin Tarifi Yuvarlak bir kek kalıbını yağayıp içine şeffaf folyo serin ![]() Füme somonu küçük küpler halinde doğrayın ![]() ![]() Dereotunu yıkayıp ayıkladıktan sonra ince ince kıyın ![]() ![]() ![]() ![]() Jelatini bir miktar suda yumuşatıp süzün ![]() ![]() ![]() ![]() Bir gece bekletin ![]() ![]() ![]() ![]() Benmari usulü nedir? Tariflerde sıkça sözü edilen benmari, bir pişirme usulüdür ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|