![]() |
Kremali Trabzon Hurmasi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kremali Trabzon HurmasiKREMALI TRABZON HURMASI Kullanılacak malzeme (4 kişi için): 4 adet olgun trabzon hurması, 1 fincan pudra sekeri, 3 yumurta, 100 gram toz şekeri, 3 yaprak jelatin, 1 bardak krem şanti ![]() Yapımı: Trabzon hurmasının kabuğunu soyup çekirdeklerini çıkardıktan sonra etli kısmını bir süzgeçten geçirmeli ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kabı benmariye koymalı ve karıştırmaya ara vermeden içindekileri ısıtmalı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Krema ılıyıp soğumaya başlayınca bununla bardakların üstünü doldurmalı ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|