Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
enginarlı, graten, tavuk

Enginarlı Tavuk Graten

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Enginarlı Tavuk Graten




Malzemeler :
• 5 Adet Kalça Şiş
• 1 Adet konserve ya da bütün enginar
• 2 Çorba kaşığı un
• 150 gr tereyağ
• 2 ½ Su bardağı süt
• 200 gr kaşar rendesi

Hazırlanışı :
Bir tencerede kalça şişleri haşlayın Tavuk etlerini haşlandıktan sonra küçük parçalara bölün Teflon bir tavada unu tereyağı ile biraz kavrun 2 ½ su bardağı sütü karışımın içine yavaş yavaş dökerek karıştırın Kaynamaya başlayınca içine haşlamış olduğunuz tavukları, kaşar rendesini, tuz ve kimyonu ekleyin Hazırlamış olduğunuz bu malzemeyi enginarların ortasına doldurup üzerine kaşar peyniri serpin 200ºC’ de önceden ısıtılmış fırında üzerleri pembeleşinceye kadar pişirin Dere otu ile süsledikten sonra servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.