![]() |
Mutluluk Borcu |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Mutluluk BorcuMUTLULUK BORCU ![]() Adam genç kadına seslendi : "Bana
gözyaşı borcun var" ![]() "Nasılödeyebilirim?" Adam gözlerini kırptı: "Hadi gülümse" ![]() ![]() Adam cebinden mendili çıkarıp, borcunu sildi ve cebine koydu ![]() vardı genç kadının elinde ![]() kokuyordu ![]() ![]() ![]() ![]() seslendi yine: "Bana mutluluk borcunvar" ![]() Genç kadın biraz mahcup,biraz şaşkın sordu: "Nasıl ödememiistersin?" Heyecanlandı adam hadi yat dizlerime ![]() ![]() ![]() Genç kadın,bi kediuysallığında yattı dizlerine usulca ![]() okşamaya başladıkadının ![]() ve yağmura hasret,hiç yaşanmamış baharlarabenziyordu ![]() ![]() ![]() sıra sıra ![]() ![]() ![]() çığlıklarını bağladı adam ![]() ![]() ![]() düğümler attı! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() üzereydi, dışarda yağmur yağıyordu ![]() ![]() ![]() Adam sürekli borç defteriniurcalıyordu ![]() Genç kadının gözlerinin içine baktı: "Bana yürek borcunvar" ![]() sanki geç kadın, şaşırmadı: "Bunu nasıl ödeyebilirim?" Adam kollarını uzattı: "Hadi tut ellerimi" ![]() uzattı genç kadın ![]() eriyiverdiborcu avuçlarının içinde ![]() ![]() ![]() kadın gidiyordu ![]() ![]() ![]() "Bana can borcun var" ![]() mı?" Sigarasından derin bir nefes çekti: "Evet, evet ![]() öldürüyor beni" ![]() kadın: "Peki bunu nasıltahsil edeceksin?" Adam biraz yaklaştı: "Yum gözlerini" ![]() de yumdu gözlerini ![]() ![]() ![]() kondurdu kadının titreyen, ince dudaklarına ![]() ![]() ![]() kaşlarını genç kadın ![]() mutluluk arasında gidip geldi kekeledi: "Hayat öpücüğüydü" ![]() ardından bu kez kadın öptü adamı şehvetle ![]() ![]() ![]() neydi?" ![]() öpücüğüydü" ![]() yürek dolusu çaresizlik vebi de beyaz gülleri masanın üzerine bırakıp gitti genç kadın ![]() ![]() ![]() verdi kadına: "Ne olur iyi bak umut çiçeklerime solmasınlar!!!"ve genç Kadın gülleri aldı ![]() |
![]() |
![]() |
|