1 Bir tencereye bir bardak yoğurt, bir fincan un, yarım kaşık salça ve sekiz bardak su konarak telle iyice çırpılır Soğanlar bütün olarak konur Ateşte bir taşım kaynayıncaya kadar tutulur
2 İki kuzu kolu bir tencereye yerleştirilir Üzerine bir numaradaki yoğurtlu, unlu, salçalı malzeme dökülür, tuzu konur, pişinceye kadar ateşte tutulur
3 Pişen et bir tepsiye alınır, suyunun bir kısmı tepksinin kenarından dökülür, tuzu konur Fırında etin üzeri kızartılır Tepsi fırından çıkarılır, geri kalan süzülmüş salça üzerine dökülür Sıcak olarak servis yapılır
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.