![]() |
Çardak Kebabı (4 Kişilik) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çardak Kebabı (4 Kişilik)Çardak Kebabı (4 Kişilik) ![]() Malzemeler 1/2 kg ![]() 2 Baş Soğan 4 Diş Sarmısak 2 Domates 3 Sivribiber 2/3 Su Bardağı Süt 5 Çorba Kaşığı Un 1 Yumurta Tuz, Karabiber Kekik 1 Dilim Taze Kaşar Ketçap ya da Salça Yemeğin Tarifi Öncelıkle kuşbaşı kuzu etini; soğan, sarmısak, domates, biber ile su, tuz ve yağını ekleyerek pişirin ![]() ![]() Unu, yumurtayı ve sütü iyice çırpın ![]() ![]() ![]() ![]() Krebi bir kaseye koyarak pişen etleri içine yerleştirin ![]() ![]() ![]() Kreplerin üzerine krep bohçasının büyüklüğünde bir dilim taze kaşar koyun ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|