![]() |
Cartlak Kebabı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cartlak KebabıCARTLAK KEBABI =Malzemeler= 150 gr ![]() 30 gr ![]() Yeterince tuz karabiber kimyon, sumak ekşisi kırmızı pul biber =hazırlanışı= Ciğer, kuşbaşı büyüklüğünde parçalara ayrılır ![]() ![]() Kuşbaşı büyüklüğündeki 5 tike ciğer ve 1 çöz; her şişe iki tike ciğer, 1 tike çöz, 3 tike ciğer olacak şekilde saplanır ![]() Şişlere geçirilmiş ciğerler harı geçmiş kömür ateşinde yakmadan çevire çevire pişirilir ![]() Pişerken üzerine hafiften tuz, biber, kimyon atılır ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|