![]() |
Yemek Adı : Bıldırcın Kağıtta |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yemek Adı : Bıldırcın KağıttaYemek Adı : Bıldırcın Kağıtta Mutfak : Fransız Türü : Av Etleri MALZEMELER 4 kişilik 8 adet bıldırcın 2 çorba kaşığı tereyağı tuz bir tutam karabiber 250 gr taze mantar 1 bağ kıyılmış maydanoz ½ su bardağı et suyu 1 adet bütün yağlı kağıt -ortadan katlanıp kalp biçiminde kesilmiş HAZIRLANIŞI Mantarı birkaç su yıkayın ve bir kaba çıkarın, piyaz doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|