![]() |
Kestaneli Hindi Dolmasi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kestaneli Hindi DolmasiKestaneli Hindi Dolmasi Mutfak: Türk Katagori: Tavuk Yemekleri Süre: 60dk Serv ![]() 6 Zorluk: Zor Tavsiyeler:0 Malzemeler: 4-5 gr ![]() 4 yemek kasigi tereyagi 2 adet kuru sogan 1 kg ![]() Iç Pilav: 500 gr ![]() 200 gr ![]() Ince dogranmis Hindi Cigeri 50 gr ![]() 50 gr ![]() 2 adet dogranmis kuru sogan Tuz, karabiber Yenibahar Tarçin 1 demet dereotu 1 lt ![]() Yapilis Tarifi Temizleyip yikadiktan sonra, butlarini iple bagladiginiz hindiyi tereyaginda hafif kizartin ![]() çevirerek 1,5 saat pisirin ![]() Pirinci islatip, yikayin ![]() kavurun ![]() ![]() kus üzümünü ve pirinci ekleyip 3-4 dakika kavurun ![]() karabiber, baharat ve su ilave ederek 20 dakika kadar pisirin ![]() ![]() hindinin sosu ile pisirin ![]() yapin ![]() AFIYET OLSUN |
![]() |
![]() |
|