![]() |
Viyana Usulü Schnitzel |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Viyana Usulü SchnitzelViyana Usulü Schnitzel ![]() Malzemeler 4 Adet (160 gr ![]() 3 Adet Yumurta 1 kg Taze Patates 3 dl Un 3 dl Galeta Unu 2 Yemek Kaşığı Beyaz Şarap Sirkesi 3 Yemek Kaşığı Sızma Zeytinyağı 1 Demet Maydanoz Tuz Taze Çekilmiş Karabiber 3 lt Ayçiçek Yağı (kızartmak icin) Yemeğin Tarifi Dana etini iki streç filmin arasına yerleştirip dikkatlice çok ince dövün ![]() ![]() Patates salatası için patatesleri haşlayıp soyun, büyük küpler halinde doğrayın ve sirke zeytinyağı, tuz, biber ve kabaca doğranmış maydanoz ile beraber bir kabın içinde karıştırın ![]() Bol miktarda ayçiçek yağını iyice kızana kadar ısıtın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|