Bir tencereye 2 bardak kadar su konur, içine tuzu da konularak kaynatılır Kaynayan suya mısır unu yavaş yavaş karıştınlarak ilave edilir Karıştırmaya hamur haline gelinceye kadar devam edilir Pişirme, kaşığın zor hareket etmesinden ya da hamurun üzerine konulan bir köz parçasının yapışmayışından anlaşılır Süt kaymağı ve tereyağı tavada eritilir Bu çiğ süt kaymağı pembeleşinceye kadar sürer, pişmiş olan hamur küçük parçalara ayrılarak tabağa alınır Aralama dövülmüş ceviziçi konur, istenirse kaz ciğeri de eklenir Üzerine kızarmış yağ dökülerek servis yapılır
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.