![]() |
Bülbül Konağı (8 Kişilik) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bülbül Konağı (8 Kişilik)Bülbül Konağı (8 Kişilik) ![]() Malzemeler 1 Adet Yumurta 1 Paket Margarin 1 ![]() 1 Çorba Kaşığı Sirke 1 Çay Bardağı 1 Paket Kabartma Tozu 1 Kase Ceviz Sıvı yağ, Alabildiği kadar un Şerbeti için: 5 Su Bardağı Şeker 5 Su Bardağı Su, 1/4 Limon Yemeğin Tarifi Ön hazırlık olarak, verilen malzemeyle şerbeti hazırlayalım ![]() ![]() Hamuru yoğuracağımız kaba yoğurdu, eritip soğuttuğumuz margarini, yumurtayı, sıvı yağı ve siraaai alalım ![]() ![]() ![]() ![]() Açtığımız hamurdan, su bardağı yardımıyla yuvarlak parçalar çıkartalım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Havuz şekli alan tatlılarımızın boşluklarına birer yarım ceviz içi yerleştirelim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Not : Dilerseniz, bir paket krem şantiyi, bir çay bardağı suyla karıştırarak, krema hazırlayabilir ve tatlının orta kısmını doldurup, süsleyebilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|