![]() |
Erkekler mi Yoksa Kadınlar mı daha çok yalancı? |
![]() |
![]() |
#1 |
dejavu2009
|
![]() Erkekler mi Yoksa Kadınlar mı daha çok yalancı?
![]() |
Cevap : Erkekler mi Yoksa Kadınlar mı daha çok yalancı? |
![]() |
![]() |
#2 |
Verus_TR
|
![]() Cevap : Erkekler mi Yoksa Kadınlar mı daha çok yalancı?Her ikiside ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : Erkekler mi Yoksa Kadınlar mı daha çok yalancı?yahu bu sadece şaka yalan dediğin herkesin söylediği (seylemeye çalıştığı ama söyleyemediği :D) birşeydir bakın mesela ben hiç yalan söylermiyim (anlayan anladı :D) öyle bir anlatırımki sen şöyle dersin 'ben sana iftira atmışım ALLAH beni ![]() ![]() ![]() şaka bi yana (hepsi :D) gerçekten kadınla erkek arasında fark yok insanlar arasında fark var yani bir kadın kadından daha iyi yada erkekten daha iyi söyleyebilir ama erkekte buna dahil örn : ben :D,Verus_TR :D,dejavu2009 :D gibi :D:D:D:D:D:D:D
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Verus_TR
|
![]() Cevap : Erkekler mi Yoksa Kadınlar mı daha çok yalancı?Bilmiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : Erkekler mi Yoksa Kadınlar mı daha çok yalancı?aslında buda yalan :D niye derine gidiyorsun yalan söylemeyen aslında profesyonel bir yalancıdır adam yalan söylüyorsa demekki becerikli değildir bu kadar ;) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
dejavu2009
|
![]() Cevap : Erkekler mi Yoksa Kadınlar mı daha çok yalancı?Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
JOKER
|
![]() Cevap : Erkekler mi Yoksa Kadınlar mı daha çok yalancı?bayılıyorum bu adama yaaa cem yılmaz ın da dediği gibi kadınlar yalan söylemede profosyonel ler onlarla yarışamayız :D
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Erkekler mi Yoksa Kadınlar mı daha çok yalancı?![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
dejavu2009
|
![]() Cevap : Erkekler mi Yoksa Kadınlar mı daha çok yalancı? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
JOKER
|
![]() Cevap : Erkekler mi Yoksa Kadınlar mı daha çok yalancı? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
dejavu2009
|
![]() Cevap : Erkekler mi Yoksa Kadınlar mı daha çok yalancı?Valla sevgili Obstinate, bende katılmak istemezdim ama görüp duyduklarım var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aman kimse duymasın bunları yerin kulağı var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama bir gerçek var ki Cem YILMAZ'ın dediği gibi biz onlarla yarışamayız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : Erkekler mi Yoksa Kadınlar mı daha çok yalancı?zorlamayın biz yalancıyız işte bizim çin mallarımız yapamıyo onlar yakalanıyo ama biz aynen devam :D:D:D:D ama bu konu uzar ve büyür karantinaya alalım derim |
![]() |
![]() |
|