![]() |
Öpüşmek Ayıp Mıdır..? |
![]() |
![]() |
#1 |
Gözyaşı
|
![]() Öpüşmek Ayıp Mıdır..?Not : Konu iki gün geçici olarak kapatıldı ![]() soru çok basit öpeşen insanlar görüyorsunuz sizce yaptıkları ayıpmıdır ![]() ![]() bence gayet doğal her insanın başına gelebilir : ) ![]() Birazda Bilgi Ekleyeyim Herkesin başına hayatta bir defa gelen ve çok yüksek ihtimalle başarısızlık salaklık şaşkınlık kararsızlık gibi sancılarla içiçe yaşanan dudakları birbirine yapıştırma eylemi ![]() ![]() birinci tereddüt; dilimi ağzına soksam mı?? bu tereddütü yaşamadım diyen varsa sahin k öpüşsün onunla ![]() ![]() ![]() ![]() ikinci tereddüt; öpüşürken ellerimi muhtelif aktiviteler için kullansam mı? kız beni ayı olarak beller mi?? sakin olup daha sonraya ertelesem mi? akışına bıraksam mı? yeter ulan ![]() ![]() bu kararsızlık çok daha fenadır ![]() ![]() ![]() ![]() üçüncü tereddüt; dudaklarından biraz soluklanmak için ayrılsam daha sonra tekrar öpüşmek istemeyebilir mi? bunun biraz öznel bir tereddüt biçimi olduğunu düşünmekteyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ya bir daha istemezse?? işte bu soru yüzünden genellikle o dudakların ucunda ölmek şıkkı daha cazip gelir acemi arkadaşımıza ![]() ![]() Not: uludağsözlükten alıntıdır ![]() Google de öpüşmek ayıpmıdır diye sözcük aradım ForumSinsi ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Öpüşmek Ayıpmıdır..? |
![]() |
![]() |
#3 |
Verus_TR
|
![]() Cevap : Öpüşmek Ayıpmıdır..?Öpüşmek asla ayıp birşey değildir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Öpüşmek Ayıpmıdır..?Öpüşmek derken gözyaşı! Az önce bi konu okudum onun üzerine bu konuya bakınca arada kaldım ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Öpüşmek Ayıpmıdır..?öpüşmedn öpşmeye fark vardır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Öpüşmek Ayıpmıdır..?Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() Cevap : Öpüşmek Ayıpmıdır..?Neden ayıp olsunki?Sonuçta karşındakine sevgini gösteriyorsun ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Öpüşmek Ayıpmıdır..?karşındakine sevgni yanlzken göster toplum içnde gösterince bzizim toplumn ne tepkiler verdiğini hepimz biliyoruz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Öpüşmek Ayıpmıdır..?Bencede ya işte öpüşürken veya sarılırken gördüler mi aaaa bak gibisinden hareketler ediyor ama yaptıkları belli oluyor kendileride yapmıyor mu sanki genelde yaşı büyük olanlar tepki gösteriyor : ) özel hayatına karışmamak lazım insanların bizim ülkemiz çağın gerisinde kalmış yabancılar hoş karşılıyorlar
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Öpüşmek Ayıpmıdır..?hoş karşılnması gerekn bi durum göremiyorum ortada abi :) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Öpüşmek Ayıpmıdır..?Sokak ortasında mı? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Öpüşmek Ayıpmıdır..?Alıntı:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Öpüşmek Ayıpmıdır..?Az önce öyle demiyordun fikrin mi değişti neyse ne yaparlarsa yapsınlar sevgili değiller mi : ) ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Öpüşmek Ayıpmıdır..?abim ben fikrimden filn dönmedm :) ya öpüşmek öle bast bişe deil ki abi cafede olsa ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Öpüşmek Ayıp Mıdır..? |
![]() |
![]() |
#15 |
JOKER
|
![]() Cevap : Öpüşmek Ayıp Mıdır..?öpüşmek kesinlikle ayıp bişi değil sevgililer içinde çok doğal bişi , ama bazı hareketleri yaparken içinde bulunduğunuz toplumada dikkat etmek gerekir ben izmirde okudum orda istediğiniz yerde öpüşebilirsiniz halk buna alışmış aldırış etmezler ![]() ![]() ![]()
|