Mutlu Evliliğin Sırrı:) |
|
|
#1 |
|
yesimciwciw
|
Mutlu Evliliğin Sırrı:)Karim ve ben bir evliligi sonsuz yapmanin sirlarini kesfettik ![]() ![]() ![]() Haftada iki kere, güzel bir restoranta gideriz, biraz sarap, biraz güzel yiyecek ![]() ![]() Sali günleri o gider, Cumalari ben![]() ![]() ![]() Ayri yataklarda yatariz ![]() ![]() ![]() Onunki izmir'de, benimki istanbul'da ![]() ![]() Karimi her yere götürürüm ![]() ![]() ![]() Ama her seferinde dönüs yolunu bulur ![]() ![]() ![]() Yildönümümüz icin karıma nereye gitmek istedigini sordum ![]() ![]() ![]() O da "Uzun zamandir gitmedigim bir yer olsun" dedi ![]() ![]() ![]() Mutfagi önerdim ![]() ![]() ![]() Her zaman elele tutusuruz ![]() ![]() ![]() Eger elini bırakirsam, hemen alısverise baslar ![]() ![]() ![]() Elektrikli blender'i, elektrikli tost makinesi, elektrikli ekmek kizarticisi var ![]() ![]() ![]() Bana diyor ki "cok fazla ivir zivir var ve oturacak tek bir yer yok" Ben de ona elektrikli sandalye aldim ![]() ![]() ![]() sunu her zaman hatirlayin ![]() ![]() Evlilik bosanmaninbirinci nedeni ![]() ![]() ![]() İstatiksel olarak, bosanmalarin %100 ü evlilikle basliyor ![]() ![]() ![]() Karima 18 aydir tek bir söz söylemedim ![]() ![]() ![]() Onun sözünü hic bir zaman kesmek istemem ![]() ![]() ![]() Son kavgamiz benim sucumdu ![]() ![]() ![]() Karim bana "televizyonda ne var" diye sordu ![]() ![]() Ben de
|
|
#2 |
|
Verus_TR
|
Cevap : Mutlu Evliliğin Sırrı:)Güzelmiş, evlenecek olanlara rehber niteliğinde(mi? acaba) =) |
|
|
|