Kurtlar Vadisi Terör |
|
|
#1 |
|
Lawinya
|
Kurtlar Vadisi TerörKURTLAR VADISI TERÖR ÜN KALDIRILDIGI IYIMI OLDU SIZCE YOKSA KÖTÜMÜ Bence coookk iyi oldu zaten sevmiyordum |
|
|
|
#2 |
|
Gözyaşı
|
[QUOTE=Lawinya;49388]KURTLAR VADISI TERÖR ÜN KALDIRILDIGI IYIMI OLDU SIZCE YOKSA KÖTÜMÜ Bence coookk iyi oldu zaten sevmiyordum[/Qbence kötü oldu gerçekleri saklıyorlar türkiyenin izlemesi gerek töreri
|
#3 |
|
puslu
|
bazı şeyler hiçde laylaylom değil bencede yayınlanmalı gerekçe şiddetse amerikan filmlerinde fazlasıyla mevcut ne hikmetse onlar sonunsuz yayınlanıyor yakın geçmişimizse sansürleniyor çok yanlış
|
|
|
|
#5 |
|
tatia27
|
ben ilkini takip edemedim ama terör gibi bi konunun işlenmesi belki faydalı da olabilirdi ![]() ![]() onu kaldıracaklarına ortada adam gibi program bırakmayarak sabah gündemini işgal eden kadın programlarını kapatmaları daha mantıklı olurdu ![]() ![]() toplumun uyarılması bilinçlendirilmesi ahmetin ayşeyle evlenmesi yönünde olmamalı ,içinde yaşadıgı toplumun bi başka yönü olan terör işlenmeli bence ![]() ![]() ben şahsen üzüldüm
|
#6 |
|
ctn_86
|
hiç izlemedim zilemeyi de tercih etmezdim zaten ![]() ![]() bence çok ii oldu çünkü artık milliyetçiliği ayaklar altına alıp resmen şovenizme çevirdiler
|
|
|
|
#7 |
|
angelesdream
|
ben hiç kaldırılması tarftarı değildim çok üzülmüştüm duyuncada zaten ınsanların gerçeklerı gormelerını ıstemıyorlar tabıı o sabah sabah yayımlanan saçma sapan tv programları we daha neler neler![]() yayımdayken tutupta o dızıyı seçmelerı neden sızce????
|
|
|
|